ТЕРМОИЗОЛИРАНИ АВТОМОБИЛИ

ТРАНСФОРМА представя нова концепция термоизолирани автомобили за превоз на стоки изискващи температурен режим. Новата линия с иновационни технически решения и завишени термоизолационни характеристики, които напълно отговарят на европейските тенденции за изработване на специализираното оборудване.

термоизолирани автомобили

Термоизолационните сандвич панели са изработени по нова вакуумна технология за залепване, с вградени усилващи елементи и външна облицовка гланциран бял стъклопласт. Панелите се монтират без намеса върху базовия автомобил и позволяват лесен и бърз демонтаж при необходимост без поражения върху превозното средство.

Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Херметизацията на отсека се обезпечава от стъклопластовите модули, следващи извивките на задната каса, които прилягат плътно към задните врати.

В допълнение монтираното специализирано уплътнение между тях предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим. Наличието на антикомпресионна клапа дава възможност за лесно и удобно затваряне на вратите на превозното средство.

Благодарение на внедрените технологични подобрения и новия дизайн, гамата термоизолирани автомобили се отличават с висока надеждност, модерен и естетичен външен вид.