НОВА ИНОВАТИВНА СЕКРЕТНА ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА

За всички клиенти, които транспортират скъпи и отговорни стоки със своите лекотоварни и товарни автомобили, ТРАНСФОРМА представи тази седмица

Системата за защита представлява компактен комплект от допълнителни заключващи механизми, които се монтират външно на товарния сектор, както на врати с отваряне на панти, а така също и на плъзгащи се врати.

НИВО НА ЗАЩИТА

Механизмите са изработени от високоякостна стомана устойчива на атмосферни влияния и осигуряваща надеждна защита срещу външна агресия. Благодарение и на уникалния си дизайн стоманеното тяло на механизмите е устойчиво на атаки с режещи и пробиващи електрически инструменти.

СИГУРНОСТ

Новите секретни заключващи системи се предлагат базово с ръчното отключване, посредством уникален за всяко превозното средство цилиндричен ключ, който е сертифициран за ниво на сигурност съгласно EN 1303.

По желание на клиентите могат да се добавят допълнително електрически системи за управление на заключването чрез дистанционно управление. При необходимост, ключалките могат да се включат и към инсталирана в превозното средство GPS система.

Системата може да се монтира на всички марки автомобили.